PANDUAN IMPORT BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE


NAK TAU TAK CARA SEBENAR BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE? 


Selamat datang ke China!!!

Oppss..gurau je ni. Selamat datang ke Taoboa. Laman paling dinantikan semua penjual online. Dengan Taoboa anda tak perlu tempah tiket untuk ke China. Cukup saja dengan duduk depan kompuetr atau gunakan smartfon pilih barang yang dapat permintaan ramai di Malaysia,  buat tempahan dan beli terus.

Ya! Nigel Ong akan bantu anda tanpa selindung lagi bagaiana cara, forula, startegi dan tip berkesan untuk borong produk terbaik dari negara China.


Sebelum anda tanya, saya tolong jawabkan di sini. Beza Alibaba, AliExpress dan Taoboa. 

Di Alibaba.com, ianya adalah lebih khusus kepada pemborong-pemborong BESAR dimana, produk-produk disitu dijual dengan harga yang sangat rendah. Tetapi untuk membeli di Alibaba, secara purata, minimum kuantiti yang perlu dipesan adalah antara 500 unit hingga 1,000 ke 10,000 unit.

Manakala AliExpress.com pula, adalah untuk segmen pengguna (consumer) dimana, di AliExpress.com, anda boleh membeli produk pada kuantiti yang sedikit, tetapi dengan harga yang agak mahal. Ianya sebenarnya sebuah website yang disasarkan kepada pengguna-pengguna di U.S yang mahu membeli barang dari China secara terus.

TaoBao.com pula, adalah di tengah-tengah, ianya adalah khas untuk pemborong-pemborong kecil yang mahu memborong secara kecil-kecilan. Di TaoBao.com, anda boleh memborong barang dari 5 unit hinggalah kepada beberapa puluh unit. Harganya pula adalah tidak terlalu mahal seperti AliExpress dan juga tidak terlalu murah seperti Alibaba.com . Jadi ianya "just nice!". Sangat sesuai untuk pemborong-pemborong kecil mendapatkan bekalan bagi memulakan perniagaan mereka secara kecil-kecilan.


Oh yeah! Ada 3 Ebook Bonus:-

BONUS #1 : Panduan Meledakan Jualan Menggunakan Fanpage

BONUS #2 : Kajian Kes - Sports Armband Untuk Smartphone

BONUS #3 : 8 Tips Emas Kejayaan Bisnes Borong Orang Cina


Dnon't love you o more! Wait no more!

Grab now Rahsia Taoboa KLIK SEKARANG dan baca sendiri dan ikut saja apa yang Nigel Ong katakan. Jangan ulang kesilapan beliau satu ketika dahulu!
   

Post a Comment

0 Comments