Rahsia Buat Duit Pasif Dengan EBook
“Ketahui Bagaimana Untuk Menulis, Menerbit Dan Menjual Ebook Yang Menguntungkan Dalam Masa 7 Hari Walaupun Anda Tidak Pernah Menulis Sebelum Ini!”


Assalamualaikum dan Hai!!! Nama saya Bibi. Tapi di alam maya saya lebih suka dikenali Madam B. Kali ini dalam ebook yang ketiga saya akan kongsikan dengan anda bagaimana buat duit dan tambah pendapatan hanya menulis di depan komputer riba anda di rumah dan jual kepada mereka yang memerlukan maklumat berkenaan.

Hmmm amacam??? Ada gaya penulis ebook tak?

Haa itu baru intro. Macam ni lah kan cara-cara nak menulis kalau serius nak buat duit secara online. Satu cara terbaik punya sudah tentu dengan menulis ebook. Nak tau tak caranya? Madam B nak bagitau TOP SECRET hasil perkongsian Tuan Sham yang sangat the best setakat ini.

Dont stop here, keep on reading!!!
MasyaAllah !!! Berita baik saya kira...


JUALAN EBOOK DI PASARAN AMERIKA SYARIKAT KINI MENGATASI JUALAN BUKU FIZIKAL LEBIH 3 KALI GANDA BERNILAI BERBILLION DOLLAR!!!


"Biar Saya Membuka Minda Anda Tentang Potensi Sebenar Perniagaan Ebook Pada Masa Kini. Jangan tetapkan sebarang halangan di minda anda." - Tuan Sham

Kenali Mohd Shamsuriyadi?

Nama saya Mohd Shamsuriyadi . Saya telah menjual ebook sejak 2006 sehingga kini. Terdapat ramai dari pelanggan saya telah berjaya menulis, menerbit dan menjual ebook mereka sendiri di internet. Malah ada diantara mereka telah berjaya membuat jualan melebihi RM10,000 sebulan.

Kenapa Ebook?

Banyak kelebihan ebook berbanding buku fizikal yang dijual dikedai. Malah ebook juga kini diiktiraf sebagai salah satu sumber ilmu yang setaraf dengan buku biasa. Paling penting ialah anda tidak akan kehabisan stok kerana ia dalam format digital dan boleh disalin bila bila masa.


Apa yang akan anda pelajari dalam pakej.

Panduan Membuat Kajian Pasaran dan juga Mencari idea
Video Panduan Penulisan Ebook
Panduan Membina eCover Ebook
Asas Pengiklanan Ebook.
Action Script dan Perisian Untuk Membina Ecover


PS: Ada banyak lagi rahsia boleh belajar dan anda akan jumpa semua dalam panduan Rahsia Penulis Ebook!!!

Klik pautan di bawah cepat!!!!

SAYA NAK BUAT DUIT PASIF DENGAN RAHSIA PENULIS EBOOK!!!!

Post a Comment

0 Comments