Cara 'Halus' Pikat Lelaki Idaman


Anda Wanita? Masih Keseorangan? Sukar Bertemu Jodoh? Atau Sudah Jumpa Tapi Malu Nak Cakap Dan Luahkan Isi Hati? 


Hi hensem! Bolehkah saya kenali awak dengan lebih dekat?

Itu hanyalah kata-kata khayalan yang bermain dalam fikiran si wanita yang takut dan tak yakin dapat memikat si jejaka idaman. Ya mungkin anda!!! Jadi apa harus anda buat???

BERITA BAIK Untuk Wanita!!!

Ketahui Cara Memikat Lelaki Secara 'HALUS'. Sama Ada Secara Dekat Atau Secara Jarak Jauh, TANPA Menggunakan Sebarang Sihir, Minyak Pengasih, Jampi atau Apa-apa Ilmu Yang Terlarang!

Jika sebelum ini Madam B kongsikan panduan Suami Unggul tapi hari ini ada panduan untuk wanita yang mahu ketahui cara pikat lelaki. Bukan sebarang Adam semestinya Adam Idaman Kalbu. Banyak rahsia tentang lelaki terbongkar yang wanita kena tahu dalam panduan ni. Jadi inilah masanya untuk belajar dan bukannya masa untuk 'mencuba nasib' . Sudah bersedia nak pikat lelaki idaman?

Mari Baca surat terbuka ini dulu.....

Ke hadapan seorang insan yang bernama wanita, ciptaan ALLAH SWT yang hebat lagi cantik, dan penuh dengan sifat pemalu. Jika hari ini anda masih lagi belum bertemu jodoh, ketahuilah, ianya bukan silap takdir, cuma usaha yang dilakukan masih belum mengena dengan kehendak takdir.

Percayalah! Memburu lelaki idaman tak pernah salah. Ini kerana, usaha itu perlulah ikhlas, mencari jodoh perlukan ilmu, memburu cinta biarlah dalam syariat. Hari ini, saya akan bantu anda, bagaimana untuk berusaha dengan ilmu yang betul di dalam misi mencari jodoh. Hari ini madam B ingin mengajak kalian wahai wanita gali sedalam-dalamnya ilmu pikat lelaki disini!


Islam Tak Larang Wanita Kejar Cinta!!!

Islam itu rahmat. Islam itu fitrah. Tidak sesekali Islam itu menghalangi seorang wanita untuk memiliki lelaki idaman. Sedangkan Khadijah sendiri pun melamar Nabi Muhammad SAW walaupun usia mereka besar bezanya. Malah mereka hidup dengan gembira dan bahagia.


Apa yang anda perlukan kini, hanyalah ilmu yang tepat, praktikal dan tips yang berguna dalam ‘memburu’ si dia jejaka teruna yang beriman.


Anda tahu tak betapa SALAH sebenarnya membiarkan sifat MALU tak bertempat ....

—> SALAH jika membiarkan sifat pemalu itu menghalang kita membuat kebaikan.

—> Lagilah SALAH jika sifat pemalu itu menjadi penghalang wanita membina ‘masjid’ bersama lelaki yang beriman dan diseganinya.

—> Malah, bertambah-tambah SALAH jika malu itu menyekat usaha kita menambah iman dan menyempurnakan taqwa dengan perkahwinan.


Saya pasti anda gembira untuk ketahui lebih lanjut mengenai perkara ini ....
  • 3 ciri perempuan sejati yang mengujakan lelaki.
  • Bagaimana cara anak dara boleh memikat teruna, sebelum dan apabila sudah terpikat.
  • Se ego-ego dan sehebat-hebat lelaki. Lelaki ada kelemahan. Ketahui semua kelemahan
  • Bagaimana memukau orang lain, sehingga si jejaka meminati anda.
  • 10 perkara yang membuatkan wanita itu anggun dan membuat orang melihatnya terpegun.
  • Dan banyak lagi tip dan strategi luar biasa hebat yang wanita tak tahu dalam usaha anggunkan diri seterusnya memikat insan bernama lelaki.

Serius mahu lelaki idaman terpikat dengan anda? Boleh!!! DOWNLOAD SEKARANG panduan satu dalam seribu hasil perkongsian pakar motivasi cinta dan perhubungan lelaki dan wanita iaitu Dr. HM Tuah Iskandar Al-Haj.

Sumber: Pikat Lelaki Idaman

PS: I don't care who you are...where you're from...what you did... as long as you all love Madam B's blog!Post a Comment

0 Comments