Rahsia Mudah Menulis Secara OnlineANDA MINAT MENULIS SEJAK DI BANGKU SEKOLAH LAGI? JANGAN SIA-SIAKAN MINAT DAN IMPIAN ANDA KERANA BAKAT BOLEH DIASAH. INGAT! DI MANA ADA BAKAT DI SITU ADA WANG!!!


Tahukah anda bahawa tidak mustahil boleh jana pendapatan sampingan 4 angka dengan menulis sahaja? Dan tahukah anda  bahawa ada seorang lelaki sudah berjaya 'buat duit' dengan minat dan suka berkongsi ilmu? Sukakah anda jika saya katakan bahawa lelaki yang dimaksudkan ini sudah pun kongsi kejayaannya yang luar biasa dengan hanya menulis di atas kertas dan menaip menggunakan komputer?Baca seterusnya di sini jika anda sudah tak sabar lagi nak kenal siapa beliau.

Nama Aqif Azizan sudah tak asing lagi dalam dunia online, penulisan dan jana wang secara atas talian. Mungkin anda sudah kenal nama ini. Mungkin juga ada pembaca di sini tak kenal siapa beliau. Tak mengapa, mari saya perkenalkan siapa beliau dan bagaimana Tuan Aqif mampu membantu anda jana wang.

Aqif Azizan 'Gila Menulis'???

Ya! Memang betul. Baca sendiri pengakuan beliau.

"Saya telah mula menulis sejak di bangku sekolah lagi.

Pada waktu itu, ramai yang mengatakan saya ini hanya melakukan perkara yang sia-sia sahaja. Malah ramai juga yang memandang sinis dengan hasil penulisan saya. Mereka kata kualiti penulisan saya sangat teruk dan tiada siapa yang akan membacanya.

Namun begitu, saya tidak mudah berputus asa dan mengalah. Saya tetap terus menulis, menulis dan menulis. Saya percaya, semakin banyak saya menulis, saya akan menjadi semakin mahir dan hasil penulisan saya juga akan menjadi semakin baik."


Aqif Azizan Berjaya Jana Wang Ribuan Ringgit Hasil Minat 'Gila Menulis'

Kejayaan #1.

Hampir setiap bulan saya berjaya menjana RMX,XXX secara konsisten. Saya memperolehi pendapatan ini daripada upah menulis beberapa bahan penulisan yang diminta oleh beberapa orang pelanggan saya untuk kegunaan mereka. Ada yang menyuruh saya menulis artikel untuk blog, dan ada yang meminta saya menulis kertas kerja perniagaan mereka, dan ada juga yang mengupah saya untuk menulis artikel iklan untuk produk mereka.

Kejayaan #2.

Saya juga telah berjaya menghasilkan beberapa buah ebook yang mampu memberikan saya pendapatan pasif. Antara ebook yang pernah saya hasilkan adalah seperti dibawah.

Kejayaan #3.

Saya telah berjaya menghasilikan 3 buah buku, 2 buah buku bersama mentor kejayaan #1 Malaysia, iaitu Dr Azizan Osman. Dan sebuah buku lagi diterbitkan oleh pihak True Wealth Sdn. Bhd.


Aqif Bongkarkan Semua 'Teknik Menulis Dengan Pantas' !!!

Baik sungguh hati beliau. Tuan Aqif sendiri bongkarkan jawapan dan rahsia tersebut disini berkaitan “teknik menulis dengan pantas” serta “bagaimana menjana pendapatan dengan penulisan”.


Malah, bukan itu sahaja, beberapa lagi rahsia dan amalan ada dalam panduan ini.

  • 5 Sebab Mengapa Saya Begitu “Gila” Menulis... pastikan anda mempunyai salah satu sebab ini di dalam diri anda.
  • 10 Batu Penghalang Serta Kesilapan yang perlu anda elakkan sebagai seorang penulis.. elakkan dari melakukan kesilapan-kesilapan ini, insyallah perjalanan anda untuk menjadi seorang penulis yang kaya & Berjaya lebih mudah!
  • 3 Fasa Penulisan... 3 fasa ini perlu anda ketahui untuk memudahkan anda menguruskan diri dan kerja anda.
  • 9 Syarat Bina Blog... Ya! Blog adalah medium yang sangat bagus untuk anda membina jenama sebagai seorang penulis bebas. Tetapi ada syaratnya!. bukan main hentam sahaja.
  • 17 Cara Promosi untuk memudahkan anda mendapat pelanggan.
  • 3 Teknik Menjadi Pakar Dengan Pantas... mahu atau tidak, pelanggan lebih gemar mendapatkan perkhidmatan dari mereka yang pakar. Jadi, saya kongsikan 3 rahsia saya bagaimana untuk membina kredibiliti dan menjadi pakar dalam bidang saya dengan pantas.
  • 5 Formula Mudah Meningkatkan Jualan ... Ya apabila sudah ada pihak yang berminat dengan penulisan anda, ada 5 cara untuk anda memastikan pelanggan tersebut sudi untuk membayar anda dengan bayaran yang lebih!
  • 37 Cara Mencari Idea Penulisan! Insyallah.. inilah rahsia bagaimana saya boleh menyiapkan setiap kerja penulisan saya dengan pantas dan lancar.Post a Comment

0 Comments