Lajukan Sales Dengan Instagram Stories Ads



KOS IKLAN MAKIN MAHAL! SALES PULA TAK NAIK! ALAMAK!!! ANDA RASA ANDA ADA MASA UNTUK PENING KEPALA??? TIDAK!!!


Mari Saya Tunjukkan Strategi Terbaru Lajukan Sales Menggunakan Instagram Stories Ads. Ha saya tahu anda sudah tak sabar nak tau lebih lanjut. Kalau begitu apa kata anda baca-baca dulu semuanya di Instagram Stories Ads.

Saya baru terbaca sesuatu di blog Firdaus Azizi di mana ...

Antara kelebihan iklan di IG Stories adalah, persaingan tak sengit macam iklan post engagement di FB.

Sebab, masih ramai usahawan belum beriklan di IG Stories.

Apa makna ini semua. Fikir sendiri. Kemungkinan (memang sah pun) belum sengit dan masih ada ruang untuk anda rebut peluang dan buat jualan memukau.

Maka, bagi anda yang dah ada barang nak jual, dah ada idea nak iklankan produk apa, dan serius mahu buat duit online 2019 percayalah ini mungkin Ternik Terbaik untuk anda gunakan untuk iklankan produk anda seluruh dunia.




9 BENDA KENA BUAT DULU SEBELUM GUNAKAN TEKNIK IG ADS TURBO

Penyediaan Grafik!.Ini adalah langkah pertama yang penting untuk pastikan iklan yang anda buat nanti mendapat respon dan sambutan! Gambar macam mana nak guna? Ayat apa yang nak letak? Semua ditunjukkan di dalam ebook ini!

Cara Setting Iklan! Ini perkara yang paling penting. Ada 5 Step untuk setting iklan yang power di Instagram Stories! Setiap langkah, ada ditunjukkan dan diterangkan! Ikut saja!

Teknik Close Sale! Bagaimana untuk close sale selepas prospek yang mula mesej anda!

5 Ayat Pantang!  5 ayat yang pantang anda gunakan sewaktu mahu close sale! Ramai peniaga yang tidak sedar terguna ayat ini dan akhirnya menyebabkan prospek terus lari dari mereka.

8 Jenis Ayat Headline Power yang boleh anda gunakan pada iklan anda untuk menarik perhatian prospek!

5 Teknik Memikat Hati Follower Agar Menjadi Pelanggan! Ya, selalunya, selepas mereka klik iklan anda, mereka tidak akan terus membeli, tetapi mereka akan follow anda terlebih dahulu! Jadi, disini pentingnya anda ketahui bagaimana untuk tarik hati mereka agar membeli produk anda!


https://bit.ly/instagram-ads-turbo
PS: Oh ya  tak best kan kalau tak ada ebook bonus. Ada memang ada! Salah satu adalah 8 teknik iklan story memukau. Jadi dapatkan segera sebelum jualan anda jatuh merudum!

Post a Comment

0 Comments