Jangan Malu Bosskurr!!! Jom Ubah Hidup Dari Zero Ke Million


BAGAIMANA NAK UBAH HIDUP DARI ZERO KE MILLION


Assalamualaikum dan Salam sejahtera Madam B,

Apakah permulaan utama yang membezakan kenapa ada yang berjaya ubah hidup dan tahap kewangan dengan yang tidak? Jawapannya ialah.....adakah anda ada linear mindset yang mendatar, atau growth mindset yang sentiasa mahukan peningkatan.

Kami pernah tanya orang ramai, apa yang mereka tahu tentang Nak Ubah Hidup? Apa yang mereka rasa bila dengar perkataan Nak Ubah Hidup? Surprisingly, bila kami tanya, ramai yang ambik masa beberapa saat dan mereka balas soalan kami dengan satu pertanyaan -
“Macam mana nak ubah hidup?”

Sebenarnya, ada orang tak sedar pun mereka perlu ubah hidup. Mereka rasa hidup mereka dah OK, dan selesa dengan apa yang ada, dah cukup semuanya.Mereka tak sedar langsung tentang potensi diri mereka, dan bagaimana bila mereka besarkan potensi diri, mereka mampu capai lebih banyak perkara dalam hidup sehingga mampu ubah dan tingkatkan tahap kehidupan dan kewangan.

Ada orang, mereka nak ubah hidup menjadi lebih baik tetapi mereka tak tahu di mana tahap mereka berada sekarang dan berapa jauh mereka boleh pergi, dan apa perkara dan langkah-langkah yang perlu diambil untuk mereka ubah hidup.

You see..tuan-tuan dan cikpuan yang kami kasihi, keadaan ekonomi negara sebenarnya tak bagus. Mungkin ada antara anda sedar dan dah terkesan dengannya. Kita lihat banyak firma-firma besar telah mula mengurangkan bilangan pekerja. Malahan ada yang tutup terus.

Memandangkan keadaan ekonomi yang tak tentu, dan memandangkan masih ramai anak bangsa yang perlu dibantu untuk mereka ubah hidup, dengan kuasai potensi diri, kewangan dan bisnes, dan memandangkan kami dah bantu ramai peserta program kami dari orang biasa-biasa sehingga menjadi jutawan, dari zero ke million sehingga mampu ada bisnes yang besar, dengan jenama yang hebat dan terkenal - baru saja tadi Dr Azizan Osman melancarkan sebuah program baru - Program Nak Ubah Hidup yang bakal berlangsung pada 30 Ogos - 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC), Shah Alam.

Anda mungkin fikir ini sama je macam Program Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) yang sudah berakhir November lalu - anda silap..! Ini bukan IMKK tapi ini 10X IMKK!
Dan, kami nak berikan sesuatu yang hebat untuk 1000 pertama yang mendaftar di mana dengan serendah RM198 untuk 1 tiket anda akan mendapat 2 lagi tiket TAJAAN RICHWORKS. Dan ini bermakna anda boleh pergi dengan 2 lagi rakan anda ke Program Nak Ubah Hidup.

TAPI, terhad untuk 1000 yang pertama sahaja!

Jadilah yang pertama yang mendaftar. Layari www.nakubahhidup.com untuk sekarang. Tawaran ini hanya dibuka sehingga Ahad 5 Mei 2019 ini.

Salam Kejayaan,
Team RichWorks


Pss: Siapa tahu hidup anda bakal berubah sebelum 2020.

Post a Comment

0 Comments