Apabila Kaum Adam Single Dan Duda Mula 'Add' Di FacebookKesan positif saya rasai hari ini sebab berjaya juga kemaskini artikel terbaru untuk blog ciptaan saya sendiri The Real Madam Bb.

Semalam sebelum tidur saya pasang dan dengar video Pengenalan, persediaan untuk memikat, cari jodoh ada berani, kuasai hati bukan minda - oleh Dr.HM Tuah Iskandar yang saya muat turun membicarakan tip dan panduan Pikat Lelaki bagi perempuan. Yang saya ingat...bila ditanya Apa Khabar Semua? Jawablah..."LUAR BIASA BAGUS HEBAT SEKALI"

Selamat datang pada yang baru sampai. Pada yang pernah singgah di blog madam terima kasih sebab masih sudi tinggalkan jejak lagi sekali.

"Bukan mudah menulis sesuatu yang hebat. Tapi kita boleh jadi hebat dengan menulis"-Madam B

Ada satu benda yang anda jika belum pernah mencuba menulis di blog kena tahu fakta ini iaitu...

Salah satu kepayahan blogger seperti kami adalah terus berkongsi perkara yang best dan menarik untuk semua. Tapi apa kan daya kami insan biasa tak sempurna untuk puaskan keperluan semua pihak. Jadi jadilah kami seadanya sesempurna sedaya upaya yang mampu untuk menjadi diri kami sendiri. Unik.

So that's what I'll be!

Baiklah, nak baca sekali lagi ke tajuk terpilih kali ini? Tak perlu la ya...

Apa saya tulis tu betul. Cuba lihat di bawah. Mungkin tak cukup luar biasa. Tapi ini petunjuk positif buat saya.

Memang betul pun tak seperti biasa kali ini kaum Adam ada segelintir mula mahu tambah sebagai rakan di media sosial. Tapi sebagai wanita berkahwin ibu anak seorang ini saya perlu 'Klik Dengan Bijak'.

Saya tak nafikan ada iklankan pautan ini di grup jodoh. Dari situ mereka cuba untuk berkenalan. Nampaknya ada yang salah tafsir kehadiran saya dalam grup solo berkenaan.

Hmmm...walau masih belum ramai ahli,
saya yakin ini pasti berpunca dari grup terbaru khas untuk gadis dan wanita yang masih solo dan belum bertemu jodoh! Sebenarnya asalnya grup itu khas bagi kaum Hawa. Tapi ada juga kaum Adam yang memberanikan diri.

Baiklah bagi kaum lelaki jika benar mahu baca dan perlengkapkan diri kalian agar lebih UNGGUL. sila muat turun dan baca PANDUAN SUAMI UNGGUL agar anda TIDAK MENJADI TUNGGUL bila bernikah kelak!

Bagi kaum wanita saya dengan besar hati bukakan laluan untuk kalian. Moga bermanfaat.

SERTAI TELEGRAM BACA PERCUMA TIP PIKAT LELAKI IDAMAN!!!

Sebab saya wanita dan saya faham 99% kemahuan dan gelodak jiwa raga wanita maka saya tubuhkan grup ini. 

"Kalau racik tak dipasang,masakan ada merbuk🐦 terjerat kaki".

Free Reading Baca👓 Join Hot Tips Cari Jodoh Gaya Bijak Berani Tulisan Doktor Cinta Malaysia!!!
http://t.me/pikatlelakidaman

Anda rasa anda cukup sifat sebagai wanita untuk sertai telegram Pikat Lelaki? Mari sertai mereka.

Oh ya, bagi yang tak ada masa nak join grup tapi nak baca terus panduan edisi penuh oleh Doktor Cinta klik PANDUAN HI HENSEM  PIKAT LELAKI 

Post a Comment

0 Comments