Panduan Versi Ebuku Pikat Lelaki Untuk Si Gadis Dan Suami Unggul Untuk Sang Isteri


And i will take you in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is true
This i promise you!

Assalamualaikum. Hai awak! Hmmm dah baca artikel saya tentang betapa anda wanita tak patut bersedih sebaliknya kena yakin diri dalam pencarian jodoh? Ada yang sudah ada yang belum. Huk aloh laa...belum baca lagi. Jom baca di sini.

Individu seni berhati halus macam saya tak dapat lari dari irama dan lagu. Muzik itu penting. Muzik mampu menaikkan semangat dan berikan harapan. Bukan mudah untuk saya pilih lagu yang baik untuk anda hayati sambil baca perkongsian ini semua. Sebab saya nak pastikan lagu yang dimainkan seiring dengan mood pembaca. Ada sesuatu yang saya nak sampaikan.

"Dont judge a book by its cover."

Saya ada idea. Cuba dengar lagu di atas sambil pejamkan mata. This I Promise You diberi nafas baru| cover by Ahmir. Lagu yang dipopularkan penyanyi asal NSync. TIPY merupakan sebuah lagu yang saya suka dengar di era 90-an.


Berbalik pada tajuk malam ini , Panduan Pikat Lelaki Untuk Si Gadis dan Suami Unggul Untuk Sang Isteri. Alhamdulillah. Saya cuba cipta (create) satu tajuk yang jelas dan penuh makna moga anda terutama pembaca wanita di sini faham apa yang penulis cuba sampaikan.

So I promised you this...

Buat pertama kali saya kongsikan sedikit informasi signifikan mesti anda fahami kenapa anda kena baca semua tulisan dan konten dalam panduan Pikat Lelaki dan Suami Unggul.

Kenapa anda yang kena baca? Kenapa anda yang bergelar gadis,anak dara, atau janda kena bertindak dengan ilmu di dada? Kenapa bukan si dia yang anda minati?

Jawapannya anda yang memilih jadi jangan biarkan diri anda dipilih oleh sesiapa. Pastikan anda buat pilihan tepat sekiranya anda dipilih kelak. Jadi lebih baik anda bertindak dulu dan pilih calon suami yang anda berkenan/mahu sebelum anda dipilih sehingga anda terpaksa setuju dek tiada pilihan. Oh tidak!!! Nak belajar cara pikat lelaki idaman gaya bijak tanpa menjatuhkan maruah diri? Download EBOOK HI HENSEM Wahai zaujati! Kenapa pula anda yang harus susah payah mencari penyelesaian  sedangkan suami yang bermasalah? Sepatutnya suamilah yang kena baca dan berubah?

Jawapannya anda kena ada ilmu dahulu barulah mampu bantu suami berubah ke arah lebih baik. Tapi ingat bukan anda yang ubah suami, tapi suami secara tak langsung berubah hasil usaha dan doa anda sendiri. Sesungguhnya Allah yang memegang hati hambaNya. Nak tahu lebih lanjut bagaimana nak tanggani kerenah suami luar kawalan? Download EBOOK SUAMI UNGGUL


 Dare to be rare,
Madam B

Post a Comment

0 Comments