Ke Mana Kita Ni? Jom Cameron Highland Cuti Sekolah 2019!




Hujung bulan ni dah start cuti sekolah kan, kalau ada yang masih cari port untuk bawa family anda jenjalan, apa kata pergi Cameron!!!

Tapi, musim cuti biasalah jem, kalau anda takut penat, malas nak tekan pedal lama-lama, apakata join je trip Cameron ni, kita bawak anda semua jelajah semua tempat best tu tanpa perlu susah payah memandu!!
.
Jommm 29-30 Nov ni kebetulan tengah promo cuti sekolah.
www.wasap.my/60192255991
FB *lyda md ladi*
IG *@bylydamdladi*

Post a Comment

0 Comments