Percuma: 6 Website Supplier Terbaik Dalam Panduan Bisnes Lazada Oleh John Jenin


6 Senarai Website Supplier Terbaik! Sekali lagi ini yang Panduan Bisnes Lazada berikan secara PERCUMA pada yang klik pada banner Bisnes Lazada di bawah buat masa ini. Hanya masukkan Nama dan Emel dan ebook ini sesuai bagi orang yang masih belum mempunyai sebarang idea atau produk yang mahu dijual! Anda boleh download ebook dibawah secara Percuma!

PANDUAN BISNES LAZADA. Saya Nak Jual Barang Di Lazada. Tapi tak tahu caranya.  Hanya MYR 100 sahaja buat masa ini. Tawaran harga mampu milik bagi usahawan baru bermula yang ada matlamat buat duit online dengan Internet.Kenapa Kita Kena Mula Jual Barang Di Lazada Sekarang? boleh saja klik di sini.

Jadi saya secara santai nak kongsikan apakah 6 Website yang oleh anda lawati untuk mencari sumber bagi produk anda Anda boleh membeli produk dari website ini sama ada secara borong atau sekecil 1 unit!

1. DH Gate.Com
Anda boleh beli barangan popular seperti elektronik, fesyen, mainan kanak-kanak, kelengkapan sukan, dan juga barangan kecantikan.

2. AliExpress.Com
Siapa tak kenal ini adalah 'adik' kepada Alibaba. Di sini anda boleh beli barangan menarik tanpa perlu beli dengan kuantiti minima namun jika dibanding Alibaba harga di sini sedikit tinggi.

3. Chinavasion
Dikatakan banyak pilihan gajet terbaik dan menarik dijual di sini.

4. Yaaku.Com
Sesuai bagi anda yang minat menjual produk fesyen, pakaian dan aksesori.

5. DX.Com
Satu lagi lubuk menjual gajet popular dengan harga murah.

6. LightInTheBox.Com
Laman dari USA, tetapi banyak barangannya Made In China. Banyak juga barang boleh anda pilih dan beli dari sini.


Post a Comment

0 Comments