Air Balang! Bisnes Paling Berani Dan Menguntungkan 'On The Spot' Dengan Syarat Mestilah...



"Ebook ini saya tulis berdasarkan pengalaman saya berniaga air balang sejak tahun 2008. Di dalam ebook ini terdapat banyak ilmu serta tips yang saya kongsikan.. meliputi panduan, strategi, resepi air paling laris, teknik pemasaran, pengurusan serta operasi bisnes air balang di bazar-bazar dan karnival." - Mizan Sulaiman

Dalam banyak benda,  jual air paling mudah. Sebab bahan diperlukan ialah air. Lagipun semua manusia memang perlukan air malahan pergi mana sekalipun air memang dinantikan selain makanan. Jadi kalau nak jadi pengusaha air yang diminati khalayak pastikan air yang dibuat mestilah ikut peredaran zaman,  sedap dan unik!!! 

Kenapa saya cakap unik. Selain sedap kena lain dari yang lain baru ada 'thrill'. Contohnya air yang rare tiada di gerai S tapi ada di gerai U. Faktor X wajib kena ada kerana macam dah jadi satu trend orang ramai mencari sesuatu yang 'Rare' dalam produk jualan kita. Dan jangan lupa,  sentiasa up to date dan berlumba-lumba 'create' air yang wow sedap agar laku keras!!!

Percayalah orang zaman sekarang suka sangat mencuba sesuatu yang different. Jus Nenas Madu Milky contoh terbaik. Dengar nama pun dah Wow sangat belum lagi rasa. Dan serius memang sedap merecik mengancam rasanya! Tak percaya cuba buat di rumah guna resepi yang diberikan. Serius sebab saya dah cuba. Manis dan rasa lemak susu itu sungguh marvelous. Sah dan konfem asal jual pasti cepat habis,  asal habis je pasti pelanggan suka.

Jadi jangan fikir banyak kali nak jual air ke tak zaman sekarang sebab jual apa semua jadi asalkan sedap dan berbaloi. Sebelum saya lupa, inilah dia Panduan Bisnes Air Balang yang mengajar kita cara nak bermula dari A-Z.  Klik pautan di bawah. 

Saya Nak Jual Air dan Hasilkan Untung Duit 7 Angka Dengan Bisnes Air Balang! 

Inilah misi dan visi sepatutnya anda terapkan dalam minda. Tulis dan tampal pada dinding lagi bagus. Mudah dilihat. 

Jadi inilah panduan resepi terbaik setakat ini dan bagaimana hasilkan air yang sedap diminati ramai,  dan macam mana nak setup gerai jual air. Air balang! 

Lihat resepi 25 jus yang anda boleh belajar cara buat untuk sebalang 33 Liter bila beli panduan ini...

Jus mangga
Jus tembikai susu
Jus tembikai
Jus carrot susu
Jus asam boi dan limau kasturi
Jus mata kucing
Jus air jagung
Jus nenas madu
Jus nenas madu milky
Jus buah naga
Air milo
Air laici susu
Air blue haiwaian lemonade
Air teh bunga
Air kelapa muda
Air sirap bandung cincau
Air barli
Air cincau
Jus ciku
Jus epal asam boi
Jus kiwi
Jus sunquick rose
Jus jambu batu
Air sirap katering
Air keladi

Aha inilah dia kesemua JUS AIR VIRAL yang dikongsi bila anda 'grab' ebook Bisnes Air Balang. Mudahkan nak berniaga sebab dah tahu resepi cara buat air yang sedap disukai ramai ini. Kalau bukan hari ini anda buat bisnes air,  siapa tahu 1 atau 3 tahun akan datang dapat 'seru' untuk jual air balang. Masa itulah Panduan Bisnes Air Balang diperlukan.

Jadi miliki dan baca sendiri Panduan Air Balang sebelum perkongsian ditutup kepada umum. 

Post a Comment

0 Comments