Berat 'Arjuna Mama' Meningkat Selepas Konsisten Consume Susu Kambing Jenama LazzAssalamualaikum dan Hai!

Petikan dari sebuah buku.

Jangan bersedih,  muslimah bekerja dengan sangat baik!  

Seorang penyair pernah berkata.

"Ibu adalah madrasah pertama. Apabila engkau mempersiapkannya, maka engkau telah mempersiapkan bangsa yang mulia. "


Awal Disember tahun lalu berat AR genap 14 kg. Dan selepas semua titik-titik penting dicantum dan diambil kira hasil menunjukkan ada tanda awal kemerosoton berat badan walau masih di skala normal.  Tapi ibu mana yang tak risau.

Berkat doa dan pilihan bijak kami pada Oktober 2019 untuk jadikan Lazz sebagai 'sahabat baru' si kecil yang sedang aktif membesar. Cuma kali ini kami dapatkan 3 pek kombo sekaligus dan nikmati penjimatan.

Skala berat pada awal tahun baru 2020 menunjukkan peningkatan 1 kg dalam masa 30 hari setelah menggunakan Lazz secara konsisten. Without failNikmat Tuhan yang mana lagi kami nak dustakan. Alhamdulillah.

Lazz dirumus khas untuk kesesuaian semua peringkat umur iaitu kanak-kanak, ibu menyusu,  ibu hamil,  suami isteri dan juga famili.

Dengan 3 pilihan perisa Kurma,  Asli dan Choco, menjadikan Lazz pilihan digemari famili yang mahukan susu berkhasiat dan sedap kerana Lazz menggunakan sumber bahan bergred eksklusif dan 100% semulajadi.


Cara penyediaannya mudah sahaja. Bagi anak setiap satu skop bersamaan 2 oz/60mL manakala dewasa 4 skop bersamaan 200mL.


Semalam adalah pembelian kedua kami untuk 3 kotak terus sekali lagi. Pengedar sah iaitu pasangan suami isteri,  Tuan Fizam dan Puan Fieda menghadiahkan shaker dan pek mini percubaan di samping pemplet maklumat Lazz. Layanan penghantaran COD cukup memuaskan di samping maklumat cukup lengkap. Terima kasih.

Kumpul dan tebus hadiah misteri! 

Hubungi pengedar sah (No ID : SO 111) untuk sebarang pertanyaan produk Lazz Susu Kambing
www.wasap.my/60163434312/Info+Lazz+Telegram

Follow Closely For More Information
https://www.facebook.com/LazzSusuKambingUntukAnak/
.
.
.
Always Be My 👶 ,
Madam B

Post a Comment

0 Comments