La Tahzan: Jangan Sedih Ada Banyak Panduan Bisnes Boleh Buat Sempena 2020

Big Jumbo @Bro Din Station Kelantan

Alhamdulillah. Seminggu sudah berada dalam bulan pertama 2020. Baca emel,  ramai yang doakan kejayaan Madam B sempena tahun baru angka cantik.

Kepada pembaca The Real Madam Bb kami doakan yang terbaik seiring usaha yang anda lakukan. The best is yet to come!

Seperti biasa bila masuk tahun baru akan ada laporan dan statistik yang dibuat oleh pihak dan penerbit tertentu berkaitan produk masing masing.Perasan tak? Selain produk fizikal dah ramai 'bermain'dengan produk digital!!!

Kadang-kadang kita kena ikut arus. Jangan suka hati lawan arus tanpa alasan munasabah. Tapi kalau nak lawan arus juga...boleh teruskan. Tiada masalah. Cuma bersedia untuk sedut ilmu dari mereka yang dah 'proven success'. Selain kuat dalam aspek mental fizikal. Bless.

Saya pula sukakan produk digital sebab tak ramai yang pilih. Padang industri ebook masih sangat hijau di Malaysia. Berbeza dengan negara luar. Jadi bagi penggemar produk internet format digital saya konfiden kalian mesti kenal nama besar Klikjer yang menyediakan peluang jana pendapatan sebagai penulis atau affiliate. Peranan penulis barangkali umum tahu tetapi apakah peranan affiliate?

Nanti saya terangkan di bawah. Sila baca 6 fakta ini dahulu.


6 sebab kenapa kita, anda dan saya sendiri disarankan kongsikan info produk bersama Klikjer.

1. Bebas Teknikal
Anda tidak perlu lagi risau dan pening kepala memikirkan tentang bagaimana mahu membina website, mereka bentuk cover, memasang sistem affiliate, dan segala hal-hal teknikal yang merimaskan, segalanya akan diuruskan oleh pihak kami. Apa yang perlu anda lakukan, hanya hasilkan info produk anda sebaik mungkin. Perkara lain, biar kami yang uruskan.

2. Royalti 70 peratus setiap bulan
Kami akan membayar anda royalti setinggi 70% dari keuntungan bersih jualan ebook anda. Bayaran royalti ini pula akan dilakukan pada setiap bulan. Ianya 10x ganda lebih baik dari penerbitan buku konvensional di mana anda hanya akan diberi royalti sekitar 7% dan dibayar hanya 2 kali setahun.

3. Zero Kos=Tiada risiko
Ya! Anda tidak perlu mengeluarkan sebarang kos untuk menerbitkan info produk anda bersama kami. Segala kos yang terlibat akan ditanggung oleh pihak kami. Disebabkan tiada sebarang kos yang anda keluarkan, maka, ianya juga bermakna tiada sebarang risiko yang perlu anda tanggungi jika ebook anda tidak berjaya dijual.

4. 13,000 Agen Jualan
Sehingga kini, pihak kami telah mempunyai lebih dari 13,000 orang affiliate dan jumlahnya semakin bertambah setiap hari. Mereka ini sedia untuk mempromosikan produk anda pada bila-bila masa sahaja.

5. Laporan Jualan Lengkap
Sebagai seorang penulis, anda akan menerima laporan jualan yang lengkap termasuk sekali maklumat pembeli yang membeli ebook anda seperti nama, email dan no phone mereka.

6. Pendapatan Pasif
Jika anda inginkan pendapatan yang benar-benar pasif! Inilah caranya... Anda hanya perlu tulis ebook sekali sahaja, kemudian selepas itu, anda sudah tidak perlu lakukan apa-apa lagi! Tetapi, wang akan tetap masuk ke akaun anda setiap bulan!

Sumber Info:  https://klikjer.com/author.html


Affiliate adalah agen jualan. Tukang jual dan akan dapat upah komisen. Macam biasa seperti yang saya sering cakap, mana ada benda Percuma dalam dunia sekarang. Jadi jika anda tiada produk 'best'untuk dijual, tak pandai menulis, dan tak minat semua proses hasilkan sebuah ebook, apa kata anda daftar sebagai affiliate. Pilih ebook mana yang nak promo dan mula buat duit siang dan malam dengan cara viralkan pautan ebook di media sosial. Percuma!

Zaman sekarang adalah zaman netizen dan keyboard warriors mahukan kepantasan maklumat dan ketepatan info. Saya dapati, ramai yang pilih untuk beli dan baca panduan menerusi ebook berbentuk tip dan how-to?

Mesti bersebab. Yang pasti,  kesemua ebook terbitan Klikjer padat dengan tip dan cara-cara A to Z. Rata-rata penulis ebook di bawah Klikjer menulis straight to the point semua cara bagaimana nak mula sesuatu bisnes. Apa kena buat dan jangan buat serta ada rujukan tambahan misalnya ebook bonus. Setakat ini ebook di bawah mereka tip top berkonsepkan panduan berbentuk rahsia terbongkar,  langkah demi langkah ke arah bagaimana nak capai sasaran berdasarkan kejayaan mereka yang sudah berjaya. Paling mustahak,  ada disertakan senarai testimoni pembeli yang pernah menggunakan panduan mereka.


Faveret. Bagi yang belum tahu, ebook Klikjer sering ditunggu para Internet Marketer dan pemain affiliate sejak ia bermula. Termasuklah mereka yang baru kenal bisnes online. Atau sesiapa saja yang mencari info on the spot. Apa yang netizen mahukan, solusinya ada dalam ebook para penulis Klikjer. Kemas sungguh!


Buktinya,  sepanjang 2019  ebook di bawah yang laku seperti pisang goreng cheese, berjaya memikat hati pembaca alam siber yang memburu tip, informasi dan maklumat berkaitan bisnes. Absolutely!


Ebook yang berjaya juarai carta sepanjang 2019.

Bisnes Shopee
Bisnes tudung
Bisnes air balang
Rahsia lulus temuduga kerja kerajaan
Bisnes bakeri
Jutawan homestay
Bisnes aiskrim
Kerja singapura
Rahsia taobao
Rahsia kambing

Lihat [ Semua ebook terbaik terbitan Klikjer]
.
.
.
I got plenty of time,
Madam B

Post a Comment

0 Comments