THYU: Tahun Baru Angka Cantik Rugi Kalau Belum Ada Buku SendiriMaster coach sudah mention, tahun ini angka  cantik jadi rugi sangat kalau masih belum ada buku sendiri.

Rak ini dibeli untuk spark semangat dan follow rekomendasi bahawa koleksi buku terpilih mesti ada diletakkan depan mata supaya tubuh kita bergerak sama dengan matlamat untuk cepatkan proses menulis sebuah buku.


Sempena tahun baru angka cantik, ada naskah yang boleh kita baca dan pegang ingin dipersembahkan.

Internally,  ia sedaya upaya akan diadun sebati menggunakan bahan-bahan seperti motivasi,  inspirasi dan kesembuhan dalaman.

Dalam suasana ramai bakal penulis bersemangat ingin menuju ke sebuah 'Pesta' yang mana di situ ada banyak buku, penulis,  penerbit dan pencinta buku, perempuan itu bertanya hati dalam diri, "Am I eligible for this?"

Tiga puluh (30) hari bakal penulis baharu diberikan peluang untuk sambut peluang cantik pada 2020. Tulislah segera. No more hesitate.

Anda yang berminat dengan buku fizikal boleh ikuti bagaimana mereka berkongsi energi doa bagi sempurnakan ia menjadi sebuah buku fizikal yang boleh dipegang, dibaca dan disimpan sampai ke anak cucu. Sebaiknya doakan yang terbaik.

Mahu kaya dengan menulis dan jana pahala untuk saham hereafter?

Mari sertai saya dan teman seangkatan meroket menuju ke planet penulisan.

Anda yang ada perasaan pada pen dan kertas sekian lama, dan serius mahu jadi penulis buku dijemput 'klik banner' di bawah untuk dapatkan terus secret identiti menjadi penulis millenium yang punya pendapatan sendiri.

Tak tahu nak tulis buku apa? Saya bukan pelajar sastera dulu. Percayalah ilmu yang Tuhan berikan tersangat luas. Jawapan ada dalam Panduan Menulis Aqif Azizan.

Apakah rahsia Saudara Aqif Azizan mampu menulis begitu banyak bahan dalam jangka waktu yang singkat?”

Bagaimanakah beliau menjana pendapatan yang konsisten setiap bulan dengan hanya menjadi seorang penulis bebas?”

Ini adalah explaination Aqif sendiri perincikan step by step dalam ebook beliau kenapa dan bagaimana dia lakukan kerjaya menulis begitu efisien dan prolifik!!!

5 Sebab Mengapa Saya Begitu “Gila” Menulis... pastikan anda mempunyai salah satu sebab ini di dalam diri anda.

10 Batu Penghalang Serta Kesilapan yang perlu anda elakkan sebagai seorang penulis.. elakkan dari melakukan kesilapan-kesilapan ini, insyallah perjalanan anda untuk menjadi seorang penulis yang kaya & Berjaya lebih mudah!

3 Fasa Penulisan... 3 fasa ini perlu anda ketahui untuk memudahkan anda menguruskan diri dan kerja anda.

9 Syarat Bina Blog... Ya! Blog adalah medium yang sangat bagus untuk anda membina jenama sebagai seorang penulis bebas. Tetapi ada syaratnya!.. bukan main hentam sahaja..

17 Cara Promosi untuk memudahkan anda mendapat pelanggan...

3 Teknik Menjadi Pakar Dengan Pantas... mahu atau tidak, pelanggan lebih gemar mendapatkan perkhidmatan dari mereka yang pakar. Jadi, saya kongsikan 3 rahsia saya bagaimana untuk membina kredibiliti dan menjadi pakar dalam bidang saya dengan pantas.

5 Formula Mudah Meningkatkan Jualan ... Ya apabila sudah ada pihak yang berminat dengan penulisan anda, ada 5 cara untuk anda memastikan pelanggan tersebut sudi untuk membayar anda dengan bayaran yang lebih!.

37 Cara Mencari Idea Penulisan! Insyallah.. inilah rahsia bagaimana saya boleh menyiapkan setiap kerja penulisan saya dengan pantas dan lancar.

**************************************

Sebelum terlupa, buku ini ditujukan khas untuk kaum hawa di mana saja anda berada. You are beautiful!
.
.
.

So in love ♥ ,
Madam B

Post a Comment

0 Comments