'The Most Wanted Ghostwriter' Menerusi Kelas Online Ghostwriter Junior!!!Berapa ramai antara kita yang mahu menjadi penulis. Ramai saya percaya. Ada yang sejak zaman sekolah sudah mula menulis. Ada antara anda ini sudah biasa menulis cerpen, sajak,puisi, artikel dan paling mengujakan pernah menulis novel!


Biasanya jika suka menulis pasti diduetkan dengan membaca. Dua aktiviti ini merupakan elemen mustahak dan ia bagaikan irama dan lagu. Tak boleh dipisahkan. Kalau dipisahkan mungkin ada sesuatu yang tak kena.

What so ever...

Apa-apa pun, jangan bebankan fikiran antara menulis dan membaca kerana kali ini saya nak kongsikan cara bagaimana menjadi Penulis Upahan.

Ghoswriter yang dicari-cari ramai orang di luar sana demi apa sahaja bentuk penulisan yang tak mampu ditulis oleh orang lain tapi anda mampu sempurnakan bagi pihak mereka yang mostly tak berdaya kreatif atau pun 'buta' idea.

Check it out ...

Terima kasih pada teknologi dan dunia siber yang membolehkan banyak urusan termasuk pembelajaran berlaku secara online.

Thanking internet...

Bagi anda yang bercita-cita mahu jadi penulis dan melakukannya di rumah sambil  menjana pendapatan sampingan atau sepenuh masa inilah masanya.

Inilah peluang kita untuk kaut pengalaman menulis bagi menulis bagi pihak lain. Gunakan sebaik boleh skil yang bakal anda timba di kelas online yang akan dibongkarkan di bawah.

Tanyalah guru online anda apa saja keraguan berhubung dunia ghostwriting. Merekalah 'mentol' anda di saat baru bertatih.

Let's make it happen...

Jadi usah bazir masa. Mari saya tunjukkan anda cara menjadi Penulis Upahan popular dengan gelaran Ghostwriter yang bukan calang-calang lagi.

Siapa tahu anda The Most Wanted Ghostwriter di Malaysia!!!

[Sertai Kelas Online Ghostwriter Junior]

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3154023737955899&id=100000449102946

Kelas Online Yang Fleksibel

Untuk makluman anda yang pertama kali berada di sini dan mendengar perkataan Ghostwriter. Penulis bayangan. Penulis siluman.

Frankly speaking, Ghostwriter BUKAN si tukang tulis kisah seram hantu TETAPI mereka ini memegang peranan MENULIS apa sahaja penulisan yang diperlukan seperti menulis buku, ebook, biografi,  autobiografi,  artikel,  status di media sosial,  kertas kerja,  resume, surat rasmi dan apa sahaja. Bagi pihak orang lain. Semestinya!

Contoh paling mudah, anda ditakdirkan berpeluang mendapat klien yang bercadang mahu bukukan kisah hidup.

Lalu anda pun setuju untuk menulis kisah hidup dirinya,  seorang ikon bisnes terkenal tetapi nama anda tidak tertera di naskah sudah siap. Anda diupah dengan nilai tertentu mengikut perjanjian bersama klien.

[Baca Lanjut Tugasan Sebenar Penulis Upahan]

Karier yang padu dan anda dipandu! 

Kelas online ini berlangsung selama dua hari dan boleh disertai sesiapa sahaja misalnya surirumah, pelajar, peniaga, anda yang tiada kerja tetap atau yang sedang bekerja.

Ya, fleksibel. Bagusnya, anda boleh sertai pada bila-bila masa. Ini bermakna setiap tugasan yang diberikan boleh disempurnakan mengikut masa anda.

Terdapat Enam (6) Modul Rahsia Dunia Ghostwriter Junior seperti Nota yang lengkap mengenai segalanya anda perlu ketahui berkenaan the world of ghostwriting.

6 Modul Hebat, Padat Dan Mudah Difahami Bakal Dipelajari

1. Mengenali Dunia Ghostwriter
Anda akan didedahkan dengan 10 jenis kerja yang ditawarkan oleh Penulis Upahan (Ghostwriter).
Cadangan standard Caj Kerja-kerja Penulis Upahan.

2. Kenal pasti potensi diri sebagai ghostwriter
Anda dapat mengenali potensi diri untuk menjadi seorang Ghostwriter sebenar di luar sana.

3. Personal Branding sebagai Ghostwriter
 Bagaimana anda ingin bermula sebagai Ghostwriter Junior?
 Bagaimana anda berjaya 'mempengaruhi' prospek dan pelanggan anda untuk mendapatkan servis penulisan anda?

4. Memasarkan diri dan pitching sebagai Ghostwriter Junior
Anda akan didedahkan tentang mengapa Ghostwriter perlu ada mindset business.
Bagaimana anda boleh menulis mengikut kekuatan diri anda?
Kemudahan skrip lengkap diberikan anda hanya perlu copy paste dan hantarkan kepada klien.  Mudah bukan?

5. Servis menulis artikel
Anda akan didedahkan kepada 20 jenis website yang memerlukan artikel untuk diterbitkan.
Anda akan belajar bagaimana cara yang betul menulis artikel dengan mudah apabila kena dengan teknik tepat.
.
6. BONUS : Bagaimana menulis proposal buku?
Bahagian paling penting. Anda akan diberikan guideline cara menyediakan kertas kerja buku (proposal)  yang membolehkan anda untuk menulis proposal buku dengan mudah.

Facebook Group Support: Alumni Ghostwriter Junior

Private Group: Satu kelebihan dan keperluan bagi kita yang baru bermula. Saya dan anda juga mereka LAYAK berada di dalam kumpulan sokongan.

Seramai hampir 200 ahli dalam pelbagai latar belakang berkumpul dan bergerak dalam paksi yang sama saling membantu satu sama lain.

[Pengakuan Hebat 17 Ghostwriter Menambat Hati Klien]

VICTORY: Lihat Pencapaian Segelintir Mereka Selama Bergelar Ghoswriter!

Mereka kini heart to heart dengan kita semua,  klik pautan yang disediakan untuk baca terus status di media sosial Facebook.

1. Nursyuhada Fatihah Zainudin


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2489843937921192&id=100006868297803

2. Syahida Nasution3. Fadzi Razak4. Effy Sueffy5. Nurfaizatul HudaPesona 5 wanita di atas kini terpaksa dikongsikan agar ramai yang tahu betapa 'happy' dan positif kebanyakkan mereka di kala berjaya membantu golongan yang perlukan khidmat penulisan setelah bergelar ghostwriter.
.
.
.
Fabiayyi 'aalaai Rabbikumaa Tukadzdibaan
.
.
.
Take Heart,
Madam B
Blogger-Influencer

Post a Comment

0 Comments